Середа, 01.05.2024, 09:55
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Жовтень » 15 » Міжнародний діалог в індустрії моди
19:38
Міжнародний діалог в індустрії моди
      У наш час важко уявити наше життя без всесвітньої мережі. За допомогою Інтернету ми можемо отримувати інформацію, спілкуватися, купувати і продавати, знаходити друзів і навіть закохуватися. Поява всесвітньої павутини перевернула нашу інформаційну свідомість і істотно змінило кордон особистих і суспільних контактів. Зараз друзів і партнерів можна знайти далеко за межами свого повсякденного кола. Діапазон спілкування необмежений: це може бути група людей, фізична і юридична особа. Завдяки такому віртуальному контакту, відбулося знайомство нашого навчального закладу з одним із Польських вищих навчальних закладів, а саме - з Варшавським Університетом VIAMODAINDUSTRIAL - університетом моди і дизайну, який пропонує професійну підготовку в проектуванні і створенні модного одягу, розробці та реалізації технологічних, комунікаційних і підприємницьких стратегій в індустрії моди. Представники цього ВНЗ давно шукали в Україні однодумців у галузі інноваційних ідей і сучасних технологій з підготовки гідних кадрів у цій сфері.


      Приємним фактом стало те, що ознайомившись зі сайтом нашого навчального закладу та оцінивши наш потенціал, польські колеги усвідомили перспективність співпраці та запропонували нам партнерський діалог в області обміну професійним досвідом. Ми, у свою чергу, приймаючи пропозицію, запросили їх відвідати наш навчальний заклад, щоб вони могли особисто познайомитися з нашою навчальною базою, педагогічним колективом і, звичайно ж, з нашими учнями.

І ось, 18 квітня, відбулася та зустріч, яку ми так чекали. Керівник відділу розвитку Університету VIAMODAINDUSTRIAL Ганна Залевська та її заступник Світлана Азарова - у нас в гостях. У рамках візиту, вони відвідали навчальні корпуси, ознайомилися з кабінетами теоретичного навчання і виробничими майстернями. У актовій залі польські колеги провели презентацію свого навчального закладу, з якої наші учні дізналися про історію його створення, концепцію розвитку, а також ті професії швейної промисловості, за якими Університет готує фахівців. Потім, театр мод «Елегант» - візитна картка нашого училища - продемонстрував гостям колекцію випускних робіт наших учнів. Показ приємно здивував польських гостей, вони відзначили високий рівень професійної підготовки та сміливість дизайнерських рішень і художнього пошуку. Було відзначено, що на сьогоднішній день не багато професійних навчальних закладів можуть продемонструвати подібний високий рівень підготовки і таку потужну матеріально-навчальну базу, яку вони побачили в Миколаєві.

На закінчення зустрічі, під шквал аплодисментів, директором МВПУТД Белоусовою Тамарою Павлівною та заступником директора Польського Університету VIAMODAINDUSTRIAL Ганною Залевською було підписано угоду про партнерську співпрацю між навчальними закладами. І ми впевнені, що міжнародний професійний діалог піде на користь обом сторонам!

 
Просмотров: 571 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск