Четвер, 28.03.2024, 18:24
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Жовтень » 15
      У наш час важко уявити наше життя без всесвітньої мережі. За допомогою Інтернету ми можемо отримувати інформацію, спілкуватися, купувати і продавати, знаходити друзів і навіть закохуватися. Поява всесвітньої павутини перевернула нашу інформаційну свідомість і істотно змінило кордон особистих і суспільних контактів. Зараз друзів і партнерів можна знайти далеко за межами свого повсякденного кола. Діапазон спілкування необмежений: це може бути група людей, фізична і юридична особа. Завдяки такому віртуальному контакту, відбулося знайомство нашого навчального закладу з одним із Польських вищих навчальних закладів, а саме - з Варшавським Університетом VIAMODAINDUSTRIAL - університетом моди і дизайну, який пропонує професійну підготовку в проектуванні і створенні модного одягу, розробці та реалізації технологічних, комунікаційних і підприємницьких стратегій в індустрії моди. Представники цього ВНЗ давно шукали в Україні однодумців у ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: dnzmvputd | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)

День вчителя – самий мудрий, світлий день серед усіх свят людства. Кожен справжній вчитель своїм покликанням несе цілюще джерело навчання, пізнання світу, радість спілкування, добро душі й серця. Що може бути важливішим та святішим за це?!

 01.10.2013 року в 1400 в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі відбувся обласний освітянський форум, присвячений Дню працівників освіти, за участю Голови Облдержадміністрації М.П. Круглова та Голови Обласної ради І.С. Дятлова на якому були відзначенні та нагороджені:

... Читати далі »

Переглядів: 900 | Додав: dnzmvputd | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)

Меню сайта
    Поиск