Вівторок, 16.04.2024, 09:43
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2014 » Грудень » 9 » Зустріч із військовослужбовцями із зони АТО
18:37
Зустріч із військовослужбовцями із зони АТО
5 грудня 2014 року у Миколаївському вищому професійному училищі технологій та дизайну відбулася  зустріч із командиром роти морської піхоти, капітаном Ягелло Владиславом та командиром І взводу ІІ роти морської піхоти, лейтенантом Галкіним Владиславом, які повернулися із зони АТО.

Під час бесіди воїни розповідали учням навчального закладу про важкі випробування, що випали на долю українського армії, героїзм наших земляків на полі бою, подякували за щирі листи, адже вони стали моральною підтримкою на передовій. Владислав Ягелло розповів, як дитячі малюнки, розвішені просто на стінах бліндажу,  піднімають бойовий дух солдатів, нагадують їм, за що вони воюють і їм є кого захищати. Наприкінці зустрічі учениця швейного відділення Веселова Владислава подякувала героям від усього учнівського та педагогічного колективів, побажала  миру на українській землі, а також передала матеріальну допомогу та вироби, виготовлені власноруч учнями Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну.

 
Зовсім скоро військові разом із своїми товаришами – бійцями повертаються на Схід в зону АТО. Після зустрічі з нами вони повезуть із собою тепло сердець, підтримку, допомогу та віру. І саме це гріє  душу бійця і підтримує патріотичний дух. Адже кожен з них на своєму місці і виконує свої службові обов’язки, щоб з перемогою  повернутись до рідної домівки.
 
Просмотров: 398 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск