Четвер, 28.03.2024, 14:24
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Листопад » 19 » Вітаємо з отриманням стипендії міського голови
21:11
Вітаємо з отриманням стипендії міського голови

15 листопада 2013 року в Миколаївському Міському Палаці творчості учнів пройшла урочиста церемонія вручення сертифікатів на отримання стипендії міського голови талановитим учням професійно-технічних та студентам вищих навчальних закладів Миколаєва. Метою цієї відзнаки є підтримка і розвиток талановитої молоді за значні успіхи у навчанні, участь в економічному, соціально-громадському та культурному розвитку міста, сприяння уславленню міста на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

 На святковому заході були присутні секретар міської ради Гранатуров Юрій Ісайович та заступник міського голови Сапожнікова Маргарита Олександрівна, які  поздоровили усіх студентів Миколаївщини з Міжнародним днем студента і вручили сертифікати на отримання персональної стипендії.

У Миколаївському вищому професійному училищі технологій та дизайну кандидатом на отримання стипендії міського голови і міської ради стала учениця ІІ курсу швейного відділення Чабан Валерія.



 
                                                   
 

         Педагогічний та учнівський колективи щиро вітають Валерію з отриманням почесної відзнаки та бажають творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх дівочих мрій і життєвих планів.

Просмотров: 440 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск