П`ятниця, 19.04.2024, 03:16
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Грудень » 10 » Участь у виставці "Освіта у 2014 році "
03:30
Участь у виставці "Освіта у 2014 році "

4 - 6 грудня 2013 року у виставковому центрі «ЕкспоМиколаїв» (пл. Суднобудівників, д. 3 Б) відбулася одна з головних подій освітньої галузі Миколаївщини –  ХІІ спеціалізована виставка «Освіта у 2014 році».

Учасниками виставки стали 34 навчальні заклади Миколаївської області, серед них 20 вищих навчальних закладів I – IV рівнів акредитації, 12 професійно-технічних навчальних закладів та Миколаївський обласний центр зайнятості.  Виставка проводилася з метою представлення інформації про перелік і рівень освітніх послуг,  що надаються навчальними закладами, створення необхідного інформаційного профорієнтаційного поля учням загальноосвітніх навчальних закладів та їх батькам та допомоги майбутнім абітурієнтам здійснити свідомий вибір професії та спеціальності.

ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» приймав активну участь у роботі виставки, де були представлені матеріали за напрямками підготовки:

 

   

Швейне відділення

  1.  «Кравець», «Кравець-закрійник», «Технік-технолог», «Технік-конструктор» – виставка моделей одягу колекцій «Перлина», «Леді-Бос», «Випускний».
  2.  «Вишивальниця» – роботи авторської художньої вишивки заслуговували особливої уваги – охайні, дбайливо, з любов’ю вишиті картини випромінювали незвичний світ та тепло, а аплікації та серветки – заворожують своєю досконалістю, завершеністю, красою.
Перукарське відділення
  1. «Перукар (Перукар-модельєр)» – фото і відео різних видів чоловічих і жіночих зачісок, фарбування і укладки, дипломних робіт випускників перукарського відділення.
  2. «Візажист» представлене яскраве портфоліо весільного, вечірнього, коктейльного, ділового, подіумного макіяжів. Також під час роботи виставки було продемонстровано роботу майстра, яка показала чистоту виконання макіяжу, креативність та майстерність нанесення кольорів та надала практичні поради відвідувачам виставки з техніки макіяжу.
  3. «Манікюрниця», «Педикюрниця» - фото та відео робіт манікюрного мистецтва, художнього розпису та нігтьової естетики. Також були на виставку були надані декупажні вироби та розписані весільні келехи.
  4. «Фотограф (фотороботи)» - фото пейзажів, пам'яток архітектури, вечірнього Миколаєва та окремих вулиць, звичайних людей з їх буднями та святами, які створюють незабутню атмосферу привабливості різних куточків нашої області.
Просмотров: 517 | Добавил: Anna | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск