Четвер, 28.03.2024, 06:01
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2015 » Червень » 12 » Участь у науково-практичній конференції обласного центру по роботі зі здібною молоддю
01:07
Участь у науково-практичній конференції обласного центру по роботі зі здібною молоддю

3 – 4 липня 2015 року учениця ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну», перукарського відділення, гр. 309-310 Перова Катерина  представила себе та свій навчальний заклад на науково-практичній конференції обласного центру по роботі зі здібною молоддю «Підтримка творчого потенціалу учнів у навчально-виховному процесі ПТНЗ як засіб формування конкурентоспроможного кваліфікованого робітника», яка проходила на базі Казанківського професійного аграрного ліцею.

Науково – практична конференція проходила у декілька етапів: виставка дослідницьких і творчих робіт, обласний конкурс учнівських проектів,  захист дослідницьких і творчих робіт здібних учнів.  До участі у очному етапі обласного конкурсу було запрошено авторів (авторських колективів) учнівських проектів з професій енергетичного, будівельного профілю, деревообробки, машинобудування та транспорту серед учнів  професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області, а також здібних учнів ПТНЗ для захисту дослідницьких і творчих робіт.

Катерина представила свій проект «Моє творче життя і розвиток», який складався з розділів: перукарське мистецтво, манікюрне мистецтво, моє дозвілля, та отримала сертифікат учасника конференції обласного центру по роботі зі здібною молоддю.

Науково-практична робота на конференції поєднувалася із культурно-пізнавальною. Педагогічний та учнівський колективи Казанківського професійного аграрного ліцею підготували для учасників конференції розважальну програму з піснями та танцями. А вивчення історико-культурної спадщини Казанківського району почалося з екскурсії на батьківщину відомого українського поета-гумориста Павла Прокоповича Глазового (с.Скелеватка, Казанківського району). Дуже пізнавальною була екскурсія до Пелагіївського жіночого монастиря.

Робота на конференції була насиченою, плідною, цікавою, конструктивною, вона сприятиме подальшій спільній діяльності здібних і талановитих учнів ПТНЗ Миколаївської області.

 

Просмотров: 442 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск