Четвер, 28.03.2024, 18:35
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Грудень » 18 » Тиждень Права
03:12
Тиждень Права

З 9 по 13 грудня 2013 року в Миколаївському вищому професійному училищі технологій та дизайну пройшов тиждень правових знань.

В рамках зазначеного тижня було проведено ряд заходів правоосвітнього та правовиховного характеру, які були спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій, на поглиблення знань учнів з правових питань. До заходів було залучено учнів І-ІV курсів,  запрошено представників міліції, Миколаївської обласної юнацької бібліотеки, представників учнівського самоврядування училища,  викладачів та майстрів виробничого навчання.


 

Згідно графіку проведення предметного тижня в бібліотеці навчального закладу було організовано перегляд періодичних видань та тематичну виставку літератури «Правовий навігатор». Розділи виставки: «Блискуча країна – моя Батьківщина», «Заговори, щоб я тебе побачив», «Як уникнути біди». Для учнів І-ІІІ курсів було проведено кінолекторій «Права людини» та  анонімне анкетування учнів «Я маю власну думку» щодо розуміння різних галузей права.

 

Бесіда «Права дитини» для учнів ІІ курсу з головою учнівського самоврядування МВПУТД Солошенко Дарією було логічним продовженням поглиблення знань учнів з даної теми. Учням було запропоновано різноманітні матеріали про права та обов’язки дитини і учня, уривки з художніх фільмів. Під час бесіди учні демонстрували свої знання з нормативно-правової бази України та вміння використовувати ці знання на практиці.


 

Вікторина «Декларація прав людини» і години спілкування на тему: «Декларація прав людини» для учнів І курсу, які були проведені провідними бібліотекарями Миколаївської Обласної юнацької бібліотеки, сприяли формуванню в учнів правового мислення, розвитку в них вміння розв'язувати правові задачі та пояснювати ситуації, вихованню правосвідомості та правової культури.

 

Просмотров: 605 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск