П`ятниця, 19.04.2024, 21:56
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2015 » Червень » 23 » Пам'ятати минуле заради майбутьнбого
23:33
Пам'ятати минуле заради майбутьнбого

22 червня  1941 року -  трагічна сторінка в історії Української держави, пов’язана з початком Великої Вітчизняної війни проти  німецько-фашистських загарбників. Незважаючи на численні людські жертви, люди не втратили головного - віри в перемогу.
Слава і вічна пам'ять нашим співвітчизникам, які своєю мужністю та любов'ю до Батьківщини, усіма силами, ціною власного життя, наближали день звільнення України від фашистської окупації. Наш святий обов’язок - зберегти сьогодні ті надбання,  заради яких віддавали життя наші визволителі, зберегти мир.

Традиційно цього дня сотні миколаївців прийняли участь у покладанні квітів до меморіального комплексу Героям Ольшанцям, присвячене 74-й річниці початку Великої Вітчизняної війни.  У заході взяли участь учні нашого навчального  закладу,  представники влади, духовенства, ветерани, офіційні, суспільні та культурні діячі, учнівська молодь Миколаєва, гості  міста.

Мітинг пройшов без урочистих промов і виступів. Присутні вшанували пам'ять жертв Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіалу.

Таким чином, ми приєдналися до історичної пам'яті громадян України,  що свідчить про високу національну свідомість,  позицію єднання, гідності та незалежності.

Просмотров: 602 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск