Четвер, 28.03.2024, 19:39
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2016 » Квітень » 25 » «Міс Весняна Красуня-2016»
01:35
«Міс Весняна Красуня-2016»

Наш Миколаївський край здавна багатий на  вродливих та талановитих дівчат. Це безперечно. Як безперечним є й той факт, що присутні гості  конкурсу «Міс Весняна Красуня-2016», який пройшов 22 квітня  у Миколаївському вищому професійному училищі технологій та дизайну,  були переконані, що учасниці конкурсу – особливі.

 І вихід "Свинг"

 
 ІІ вихід в одязі бренду Валерії Чабан "Yound Down"

Організатори  заходу  дозволили собі використати багату фантазію та творчий азарт. Як наслідок, з’явилося  неперевершене свято  краси, в якому прийняли участь сім дивовижних красунь - конкурсанток.

Конкурс пройшов за підтримки спонсорів та партнерів: Арт-студії Unlimited», фотографа Олени Радіонової, компанії«Estel», дизайнера прикрас для волосся магазину «Катруся», професійного майстра епіляції, манікюра та педикюра Маргарити Губіної, дизайнера одягу Валерії Чабан ( бренд «Young Down») та стоматологічного центру «Стомалайт».

 
 
 ІІІ вихід "Go-Go"

  На конкурсі чого тільки не було: пісні, танці, жарти, дефіле та творчі номери учасниць. Конкурсантки - це  майбутні дизайнери одягу та перукарі-модельєри, ті, чиє професійне покликання – творити красу у сучасному форматі. В цих професіях можна реалізувати весь свій творчий потенціал, при цьому забезпечити  собі визнання оточуючих. Що і було креативно продемонстровано  учасницями - красунями  заходу.

 V вихід "Кантри"
 
 

 Цікавим та яскравим акцентом конкурсу стало дефіле учасниць в найкращих колекціях одягу випускників Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну. Крім цього було продемонстровано показ нової колекції від бренду дизайнера Валерії Чабан, стилізований виступ конкурсанток в костюмах у стилі «свінг»,  у стилі «соuntry» та мега - сучасному стилі «Go-Go».

 Вручення корони "Місс Весняна Красуня-2016"

від "Місс Весняна Красуня-2015"

 
 

Як і належить, конкурсанток оцінювало журі, компетентне в індустрії моди. Переможцями стали:

  • Грибок Юлія – «Міс Весняна красуня».
  • Валько Світлана– «Перша Віце -Міс Весняна красуня».
  • Озерова Вікторія – «Міс Глядацьких симпатій».

         Конкурс краси дав змогу відчути магію та чарівність дівчат, стати співучасником  неперевершеного світу краси у сучасному світі!

 
 Переможеці конкурсу
Просмотров: 385 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск