Четвер, 18.04.2024, 09:40
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2015 » Лютий » 18 » «…Ми творимо красу і моду для України, для народу!»
19:00
«…Ми творимо красу і моду для України, для народу!»
  

У Державному навчальному закладі «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» вже традицією стало святкове вручення дипломів молодших спеціалістів за спеціальністю «Технік-конструктор промислових виробів». На святковому заході була представлена колекція «Квітка-душа», розроблена випускниками 2015 року  під керівництвом майстрів виробничого навчання Мазуренко Світлани Леонідівни  та Мєдвєдєвої Ірини Анатоліївни. Моделі колекції створені у форматі стилізованого українського одягу. Завдяки поєднанню національного колориту та новим креативним рішенням молодих дизайнерів вона виглядала сучасно та неповторно. Саме українська земля, мальовничі пейзажі рідної природи, багата культура, традиції українського народу надихнули авторів колекції на її створення, адже традиційний костюм українців – це невичерпна скарбниця духовної та національної культури, її етнографічних напрямів. Це всиляє патріотичну наснагу, настроює на творчу енергетику та бажання творити!

 

В колекції «Квітка-душа» гармонійно поєднуються класика українського традиційного одягу та сучасних трендів. Це приклад неймовірного світу краси і невичерпної фантазії, відбиття мрій та настрою народу великої землі – України. Основним акцентом є унікальна машинна вишивка, яку органічно підтримують кольорові квіти зі шкіри та яскраві елементи  Петриківського декоративного розпису по тканині. Моделі колекції милують своєю життєрадісною красою, багатством елементів та кольорів, їх обрядовою значимістю та дивовижною мистецько-художньою довершеністю.

 
 
 

Досконалість колекції показала високий рівень підготовки випускників навчального закладу, які успішно працевлаштовуються на підприємствах міста Миколаєва та  області.  Показ майстерності випускників – це серйозна заявка для виступів на високих подіумах країни та світу.

 
 
 
Просмотров: 396 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск