Середа, 24.04.2024, 15:54
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Листопад » 25 » Конкурс професійної майстерності «Снігова Королева ESTEL» південного регіону
03:30
Конкурс професійної майстерності «Снігова Королева ESTEL» південного регіону

11 листопада 2013 в Державному навчальному закладі «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» відбувся відбірковий тур конкурсу професійної майстерності «Снігова Королева ESTEL» південного регіону серед учнів з професії «Перукар ( перукар-модельєр)» за сприяння фірми Estel Professional.

У конкурсі змагалися 13 учнів Перукарів - модельєрів групи 315-316 , які створювали образи за наступними номінаціями:

  • Весільний образ;
  • Вечірній образ;
  • Фантазійний образ.

Однією з умов конкурсу була участь учнів-конкурсантів у семінарі, знайомство з технологіями марки ESTEL. Під керівництвом висококваліфікованого майстра виробничого навчання, педагога-наставника Бєлоусової Світлани Миколаївни учні представили членам журі роботи дуже високого класу.

 Членам журі важко давався вибір кращої роботи. За підсумками конкурсу кращими визнали роботу Заводюк А., в номінації «Вечірній образ», Кулакевич Н., в номінації «Вечірній образ», Фомічової А. в номінації «Фантазійний образ», Боровик О., в номінації «Весільний образ».

Під час конкурсу учасники набули досвіду і професійно виросли, відчувався посилений інтерес до обраної професії.

По закінченні конкурсу учасники отримали незабутні враженні, а переможці - благословення на перемогу в  наступному турі конкурсу професійної майстерності «Снігова Королева ESTEL» серед учнів м. Миколаєва.

І ось, 15 листопада 2013 в Академії перукарського мистецтва Київського національного університету культури і мистецтв відбувся  відбірковий тур конкурсу професійної майстерності «Снігова Королева ESTEL» південного регіону серед учнів м. Миколаєва з професії «Перукар (перукар-модельєр)» за сприяння фірми Estel Professional. Приймали участь дев'ять майстрів-початківців, наш навчальний заклад представляли
учні - переможці попереднього туру Заводюк Анна, Кулакевич Наталя, Фомічова Аліса. Наші учні ще раз довели, що гідні звання майстра перукарського мистецтва, що підтверджують дипломи переможців.

 Переможці конкурсу під керівництвом Бєлоусової Світлани Миколаївна

 Переможець
Кулакевич Наталя
зі своєю моделлю
 Переможець
Заводюк Анна

зі своєю моделлю 
 Фомічова Аліса
зі своєю моделлю

У переможців ще попереду змагання у фіналі конкурсу «Снігова Королева ESTEL»  південного регіону, який відбудеться в грудні місяці в м. Києві. Бажаємо їм, натхнення і незламної віри в перемогу!

Просмотров: 2337 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск