Середа, 24.04.2024, 04:17
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2016 » Квітень » 4 » Конкурс кравців
00:40
Конкурс кравців

30 березня 2016 року департаментом освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області на базі Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» проведений ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області з професії «Кравець» (далі – обласний конкурс).

Обласний конкурс складався з двох частин:
- теоретичної (виконання теоретичного завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки);
- практичної (виготовлення дитячого костюма для відпочинку (куртка та брюки без підкладки) прямого вільного силуету з бавовняної тканини 32-34 розміру).

Учасники успішно виконали теоретичні та практичні завдання, продемонстрували вміння застосовувати на практиці отримані знання.

За результатами обласного конкурсу та на підставі рішення журі II етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області з професії «Кравець» визначено переможцем й призером та нагороджено дипломами департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації таких учасників:
дипломом I ступеня – Чабан Валерію, ученицю Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну»;
дипломом IІ ступеня – Щіпську Надію, ученицю Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну».

Нагороджено грамотою департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації за високий рівень підготовки учня до обласного конкурсу Вольгушину Ірину Олександрівну, майстра виробничого навчання Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну».

Вітаємо Чабан Валерію та бажаємо їй гідно представити Миколаївську область на заключному III етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кравець», який відбудеться на базі Державного навчального закладу «Черкаське вище професійне училище ім. Героя Радянського Союзу Г.Ф. Короленка»!
За високий рівень підготовки та організації обласного конкурсу відзначено колектив Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» (директор Белоусова Т. П.) і нагороджено грамотою департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації.

Просмотров: 364 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск