Вівторок, 23.04.2024, 00:38
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2013 » Жовтень » 15 » День вчителя – самий мудрий, світлий день серед усіх свят людства.
19:31
День вчителя – самий мудрий, світлий день серед усіх свят людства.

День вчителя – самий мудрий, світлий день серед усіх свят людства. Кожен справжній вчитель своїм покликанням несе цілюще джерело навчання, пізнання світу, радість спілкування, добро душі й серця. Що може бути важливішим та святішим за це?!

 01.10.2013 року в 1400 в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі відбувся обласний освітянський форум, присвячений Дню працівників освіти, за участю Голови Облдержадміністрації М.П. Круглова та Голови Обласної ради І.С. Дятлова на якому були відзначенні та нагороджені:

Дипломом «Кращий педагогічний працівник Миколаївської області» в номінації «Управління навчальним закладом» нагороджена директор Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» Белоусова Тамара Павлівна.



Дипломом «Кращий педагогічний працівник Миколаївської області» в номінації «Професійно-технічна освіта» нагороджена майстер виробничого навчання професії «Перукар-модельєр» Драгуновська Людмила Валеріївна.


 Колектив Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну пишається своїми кращими педагогічними працівниками та щиро вітає їх з цим високим званням. Низький уклін нашим колегам за любов до дітей, великий талант та щиру відданість своєму покликанню. Наснаги Вам та творчих злетів, міцного здоров’я та добробуту.
Просмотров: 903 | Добавил: dnzmvputd | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
    Поиск