Неділя, 28.04.2024, 18:14
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 »

22 травня 2015 року  на спортивному майданчику відбулося «Закриття Спартакіади училища за 2014-2015 навчальний рік».

Захід розпочався з параду груп учасників. Теплими словами привітала учнів директор училища Белоусова Тамара Павлівна.
Учні приймали участь у змаганнях з танцювальної аеробіки, яка входить у залік спартакіади училища.  Переможцями та призерами з танцювальної аеробіки стали команди груп:
І місце група 109-110 майстри в/н Драгуновська Л.В., Бельченко А.В.
ІІ місце  група 101 – 102 майстри в/н Удовенко Л.В., Тарахненко В.А.
ІІІ місце група 103 – 104 майстри в/н Губарь О.О., Кузьменко Г.В.

... Читати далі »
Переглядів: 434 | Додав: dnzmvputd | Дата: 27.05.2015 | Коментарі (0)

 20 травня 2015 року у ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Перукар (Перукар-модельєр)», де учні продемонстрували свої знання, вміння та навички. Метою даного конкурсу було підвищення рівня професійної майстерності, розвитку творчої активності учнів, поглиблення та удосконалення знань із загальної технології, сучасного обладнання, інструменту та технології виконання перукарських робіт.
 24 учениці І курсу професії «Перукар (Перукар-модельєр)» прийняли участь і І етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності, який проходив у два етапи:
- теоретичний, що передбачав перевірку теоретичних знань з предметів: «Перукарська справа», «Матеріалознавство», «Охорона праці», «Основи санітарії та гігієни», ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: dnzmvputd | Дата: 26.05.2015 | Коментарі (0)

 У суботу, 23 травня, в Миколаєві до Дня вишиванки пройшов святковий мегамарш у вишиванках. Театр мод «Елегант» Миколаївського Вищого професійного училища технології та дизайну взяв участь у святковому концерті з дефіле-показом колекцій випускників училища. Моделі продемонстрували різні колекції, які були об'єднані красою народних мотивів, основним акцентом яких були такі близькі нашій душі червоні маки. Концерт, яким закінчився урочистий парад, пройшов перед ОДК "Суднобудівників".
 В акції брали участь більше тисячі городян. Наші учні так само не змогли залишитися осторонь і взяли активну участь у параді. З усіма учасниками маршу співали українські народні пісні та несли прапори України
 Миколаївці заспівали Гімн України під акомпанемент труби, після чого сформували колону і почали рух.
Всі учасники отримали море задоволення і величезний заряд позитиву.

... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: dnzmvputd | Дата: 24.05.2015 | Коментарі (0)

Розцвітають маки навесні,
Солов'ї співають жалібні пісні,
Де солдати міцно-міцно сплять…
«Маки червоні» Н. Май.

   Ідея застосувати червоний мак в якості нового для України символу Дня Перемоги належить Українському інституту національної пам'яті та Національній телекомпанії України. Графічний дизайн розробив харків'янин Сергій Мішакин. Це символ поваги до тих, хто переміг нацизм, скорботи й пам'яті про загиблих.

  Учні швейного відділення Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну долучилися до благодійної акції виготовлення  пам’ятних символів у вигляді квітів маку до Дня пам'яті та примирення і Дня ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: dnzmvputd | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

Навесні, коли все оживає, приходять до нас Великодні свята! Ми христосуємося, зичимо один одному щастя, здоров’я і обмінюємося великодніми писанками, як символом Воскресіння Христова.
Великодні писанки радують очі.   Ми ставимо їх на святковий стіл, - аби в родині були спокій і добро, аби в кожному домі панували  мир та злагода!
Звичай розфарбовувати яйця прийшов до нас з сивої давнини. Він втілює уявлення народу про єдність природи та людини, про неповторну красу нашої землі.
Як і кожного року,учні прийняли участь у конкурсі на кращу творчу роботу з теми «Великодня Писанка».
Писанка – це не просто розфарбоване яйце, це історія,  традиції українського народу, його святий оберіг. Тому й роботи учнів були оригінальні. Це своєрідний хєнд-мейд, що приносить почуття творчої наснаги та задоволення від власноручної праці. А завзяття, фантазії та креативу учням займати не доводиться! Краще за вс ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: dnzmvputd | Дата: 21.04.2015 | Коментарі (0)

Меню сайта
    Поиск