Четвер, 25.04.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2016 » Жовтень » 17

      14 жовтня 2016 року на Соборній  площі міста відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва. До цих важливих  дат була приурочена велика святкова програма «Сила нескорених у віках», яка складалася з концертної програми «Незламним і нескореним присвята» за участю кращих виконавців і творчих колективів міста.

     Та головним акцентом святкової програми стала церемонія вручення почесних нагород від Миколаївського міського голови, одна з яких була присуджена  колективу  ДНЗ «МВПУТД». Подячний лист було вручено за плідну патріотичну роботу  та вагомий внесок у справі підтримки учасників в зоні АТО.

      Навчальний заклад і надалі буде активно впроваджувати  в дію різноманітні заходи з патріотичного виховання молоді заради єдності, сво ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: dnzmvputd | Дата: 16.10.2016 | Коментарі (0)

"Батарейка на утиль".

8 жовтня 2016 р. у Дитячому містечку «Казка» відбувся другий етап Еко-Фесту  в рамках Екологічного  проекту"Батарейка на утиль".

Мета акції, ініційованої активними громадянами і громадськими організаціями Миколаєва — очистити місто від екологічно токсичних відходів, якими є використані батарейки.

Таким чином, відбулося залучення  миколаївців до екологічних проблем, які мають тяжкі наслідки. Захід  був присвячений Міжнародному Дню Захисту Місць Мешкання.

Наш навчальний заклад  традиційно є активним учасником  проекту. В період першого етапу  Еко-Фесту, який проходив 23 квітня на площі перед Миколаївським зоопарком,  учні, майстри  виробничого навчання,  викладачі приєдналися  до акції з утилізації шкідливих батарейок, за що ДНЗ «МВПУТД» був   відзначений грамотою.   Не зосталися ми осторон ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: dnzmvputd | Дата: 16.10.2016 | Коментарі (0)

Меню сайта
    Поиск