П`ятниця, 19.04.2024, 23:31
Вітаю Вас Гість | RSS

1

Главная » 2015 » Березень » 30

28 березня у Миколаєві, біля меморіалу Героям-ольшанцам учні нашого навчального закладу відвідали мітинг, присвячений 71-й річниці з дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

На мітингу було багато миколаївських військовослужбовців, студентів і школярів. Перед виступами хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув у війні з фашистськими загарбниками. Вадим Меріков зазначив, що покоління ветеранів надихає сучасних українських військовослужбовців на боротьбу за свободу, цілісність і незалежність країни. Під збройовий салют учасники мітингу поклали квіти до підніжжя меморіалу Вічного вогню.

... Читати далі »
Переглядів: 387 | Додав: dnzmvputd | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)

27 березня учні училища відвідали у Миколаївському міському Палаці культури і мистецтв  фотовиставку Пекельний аеропорт.Представлені роботи передають жахи війни і не залишають нікого байдужим. Дана фотовиставка належить фотографу Сергію Лойко і повідомляє про життя миколаївських кіборгів в зоні АТО.
Перед початком виставки гостей на порозі зустрів військовий колектив, який виконав популярні пісні військової тематики.
За цими фотографіями життя, 242 дні війни, оборони Донецького аеропорту, життя наших хлопців, їх укриття, було дуже складним. Наші кіборги пройшли цей шлях гідно і героїчно, вони вистояли і не зламалися, не вистояв метал і бетон, я пишаюся цими людьми і ними пишається вся наша нація, - зазначив Вадим Меріков.
Було представлено 52 фотокомпозиції.
Кожна фотографія містить нагадування про те, що відбувається на сході країни, це жахи війни, які торкнуться кожного.
Учні НВПУТД прийшли, щоб подивитися фотографії, ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: dnzmvputd | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)

Меню сайта
    Поиск